Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

JU JITSU - Close Quarter Combat SEMINAR





Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο Μάχης σώμα με σώμα, όπως αυτή απορρέει απο το παραδοσιακό Ζου Ζίτσου, στο Cross Gym στον Πειραιά. 





Ο εισηγητής Νεκτάριος Λυκιαρδόπουλος, δίδαξε βασικές εισόδους σε ξαφνικές επιθέσεις, στη συνέχεια πρόσθεσε κτυπήματα σε 1ο χρόνο, στη συνέχεια ρίψη μετά το κτύπημα και ελέγχους στο έδαφος.




Η επόμενη ενότητα περιελάμβανε μια άσκηση (drill) σε μπλοκ όταν δεχόμαστε κτυπήματα και πως σετάρουμε διάφορα κλειδώματα ώμου και αγκώνα στην όρθια μάχη. 

Κατόπιν το σεμινάριο έκλεισε με διάφορες τεχνικές στην μάχη εδάφους, βρισκόμενοι κάτω απο τον αντίπαλο και πως τον εξουδετερώνουμε, τονίζοντας τις σημαντικές διαφορές του αθλητικού Ζίου Ζίτσου, με την πραγματική μάχη. 









Στο σεμινάριο συμμετείχαν εκπαιδευτές απο διάφορα συστήματα καθώς και ο Γ.Γ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος και αρχηγός του Okinawa Te Karate Do, Παναγιώτης Κανελλόπουλος. 
Το παραδοσιακό Ju Jitsu, αποτελεί κλάδο άθλησης της ΕΟΠΑ καθώς και του Okinawa Karate, με υπεύθυνο του συστήματος τον Νεκτάριο Λυκιαρδόπουλο, αντιπρόσωπο της World Ju Jitsu Federation για την Ελλάδα. 



Σύντομα θα ανακοινωθούν και τα νέα μέλη στο Ελληνικό Δίκτυο Ζου Ζίτσου, καθώς και οι  προϋποθέσεις ένταξης νέων μελών. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

INTERNATIONAL CLUB REGISTRATIONS - WJJF

 Στις 13 Νοεμβρίου δόθηκαν τα επίσημα διπλώματα - μέλους στις σχολές του Ελληνικού Δικτύου Ζου Ζίτσου, τα οποία απαρτίζουν την παγκόσμια ομο...