Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

1ST ANNUAL GREEK SEMINAR - WJJF

Σε μια μεγάλη γιορτή του Ju Jitsu, εξελίχθηκε το Ετήσιο σεμινάριο του Ελληνικού δικτύου της World Ju Jitsu Federation.



To Σάββατο 21 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στην αίθουσα του Judo, πραγματοποιήθηκε το 1ο ετήσιο σεμινάριο του Ελληνικού Δικτύου Ju Jitsu WJJF.  Οι συμμετοχές πλησίασαν τις 70, παρόλο που υπήρχε το 3ήμερο της Κ.Δευτέρας.
Δάσκαλοι και μαθητές τίμησαν με την παρουσία τους το μόλις 1,5 έτους ζωής στην Ελλάδα δίκτυο, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ζου Ζίτσου – WJJF, από διάφορα συστήματα.
Το σεμινάριο χωρίστηκε σε 3 διαφορετικά τατάμι (αρχαρίων, μέσων, προχωρημένων) και οι εκπαιδευτές που δίδαξαν , με επικεφαλή τον Νεκτάριο Λυκιαρδόπουλο, αντιπρόσωπο της WJJF για την Ελλάδα, μαζί με τους Ανδρέα Ζαραφωνίτη, Αλέξανδρο Τζεκάκη, Θεολόγο Φασόλη και Γιάννη Μιχελάκο, ανά 10 λεπτά, άλλαζαν τατάμι, τηρώντας το πρόγραμμα με τις τεχνικές και τα σενάρια που είχε θεσπιστεί για την συγκεκριμένη ημέρα.



Το πρόγραμμα περιελάμβανε τεχνικές εισόδου στον αντίπαλο, ελέγχους και κλειδώματα στην όρθια μάχη, ανατροπές και ρίψεις στο έδαφος, κλειδώματα και ακινητοποιήσεις καθώς και μάχη εδάφους, όπου ο βαθμός δυσκολίας ήταν ανάλογος με το τατάμι.
Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις έγχρωμων ζωνών και συγκεκριμένα:
20 άτομα για κίτρινη ζώνη
2 για πορτοκαλί
2 για πράσινη
3 για μωβ

 




Κατόπιν τιμήθηκαν οι εκπαιδευτές του συστήματος από τον Νεκτάριο Λυκιαρδόπουλο και δόθηκαν και οι νέες προαγωγές Μαύρης Ζώνης 1ο Νταν στους εξής εκπαιδευτές:
1.       Μιχάλης Δαουλτζής
2.       Ιωάννης Δαουλτζής
3.       Σπύρος Χατζηαργύρης
4.       Λεωνίδας Τζάνογλου
5.       Νίκος Παππάς
6.       Γεώργιος Λουλούδας
7.       Πάρης Κουτσαντωνόπουλος
8.       Παναγιώτης Πιερράκος
9.       Αντώνης Χριστόπουλος
10.   Ανέστης Σοφός
11.   Θανάσης Σοφός
12.   Δημήτριος Μάμας

Στο 2ο Νταν, προήχθησαν οι
1. Αλέξανδρος Τζεκάκης
2. Γιάννης Μιχελάκος



Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση και οι
Σταμάτης Ανδριόπουλος και Χαράλαμπος Αργυρίου από το Okinawa Te Karate
Βαγγέλης Περράκης από το σύστημα αυτοάμυνας Ευρύμαχον, καθώς και εκπρόσωποι από άλλα συστήματα Καράτε, Tae Kwon Do, Judo, Aikido κ.α.



Σαν αντιπρόσωπος της WJJF στην Ελλάδα νοιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους τους εκπαιδευτές και μαθητές που στήριξαν αυτή τη διοργάνωση καθώς και όλους όσους επανήλθαν στην οικογένεια του Ju Jitsu της WJJF και να καλωσορίσω τα νέα μέλη!
Επίσης να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος, όπου μέσω του Γ.Γραμ. της Παναγιώτη Κανελλόπουλου, στηρίζει το Ελληνικό Δίκτυο Ζου Ζίτσου – WJJF, περιλαμβάνοντας το σαν κλάδο άθλησης της ομοσπονδίας.
Τέλος, να ευχαριστήσω τον προπονητή του JUDO, Νίκο Ηλιάδη για την ευγενική παραχώρηση του πανέμορφου χώρου που πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο.

 


Από την μεριά μου, θέλω να βεβαιώσω όλα τα μέλη, ότι η αρχή έγινε. Από δω και πέρα είναι στο χέρι όλων μας να δυναμώσουμε και να εξαπλώσουμε ακόμα περισσότερο το δίκτυο και αυτό που όλοι αγαπάμε, το JU JITSU!



-          Νεκτάριος Λυκιαρδόπουλος –

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

INTERNATIONAL CLUB REGISTRATIONS - WJJF

 Στις 13 Νοεμβρίου δόθηκαν τα επίσημα διπλώματα - μέλους στις σχολές του Ελληνικού Δικτύου Ζου Ζίτσου, τα οποία απαρτίζουν την παγκόσμια ομο...