Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΖΟΥ ΖΙΤΣΟΥ - 17,18 &19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Το Ελληνικό Δίκτυο παραδοσιακού Ζου Ζίτσου, έχει την τιμή να φιλοξενεί στην Αθήνα το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ – Σεμινάριο παραδοσιακού Ζου Ζίτσου, με εκπρόσωπους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ζου Ζίτσου της World Ju Jitsu Federation.
Μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας κοινότητας μαχητικών τεχνών θα πλαισιώσουν αυτή τη γιορτή, διδάσκοντας το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, σε χώρο διαμορφωμένο ανάλογα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι φίλοι των μαχητικών τεχνών, ανεξαρτήτου επιπέδου.
Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, θα ανοίξει την αυλαία των σεμιναρίων, μια μεγάλη προσωπικότητα των Πολεμικών Τεχνών και πρόεδρος της WJJF, ο υψηλόβαθμος Ιταλός δάσκαλος Giacomo Spartacus Bertoletti, 10th Dan, διδάσκοντας την τέχνη του σπαθιού – Koden Enshin Ryu (Boken). Το σεμινάριο θα λάβει μέρος στην σχολή του αείμνηστου δασκάλου Γιώργου Ντούκα, στα Σεπόλια. Το σεμινάριο απευθύνεται σε δάσκαλους Μαχητικών τεχνών, αλλά και μαθητές.
Το Σάββατο είναι το βασικό σεμινάριο όπου δάσκαλοι από το εξωτερικό αλλά και την Ελλάδα θα παρουσιάσουν το τεχνικό τους πρόγραμμα και μπορούν να συμμετέχουν όλοι ανεξάρτητα από την εμπειρία τους στις μαχητικές τέχνες.
4 διαφορετικοί χώροι θα υπάρχουν στην ίδια αίθουσα, χωρίζοντας τους συμμετέχοντες σε επίπεδα Αρχαρίων – Μέσων – Προχωρημένων – Εκπαιδευτών (ανα ζώνη και ηλικία).
8 εκπαιδευτές εισηγητές θα διδάσκουν ανα 20 λεπτά κάνοντας “Rotation” από τατάμι σε τατάμι. Συνολική διάρκεια 4 ώρες.
Συγκεκριμένα οι εκπαιδευτές που θα διδάξουν είναι:
1.    Giacomo S. BertolettiItalyPresident of WJJF/WJJKO
2.    Stefano DraghiItaly Board of Directors WJJF/WJJKO
3.    David ToneyIreland – Board of Directors WJJF/WJJKO
4.    Kamen Radev – Bulgaria Representative WJJF
5.    Alexandr Bryuzin – Russia Representative WJJF
6.    Tamas Smaragdai – Hungary Representative WJJF
7.    Kathrerine Loukopoulos – Greece – Kobudo Tunfa – Bubishi organization – member of WJJF
8.    Nektarios Lykiardopoulos – Greece Representative WJJF – Balkan Director WJJF

          
Την Κυριακή θα διδάξουν με τον ίδιο τρόπο οι ξένοι καλεσμένοι για 2 ώρες και θα ακολουθήσει προαγωγή έγχρωμων και Μαύρων Ζωνών των μαθητών και εκπαιδευτών του Ελληνικού Δικτύου της WJJF.

Το 3ήμερο πρόγραμμα θα είναι γεμάτο με Δείπνα, συσκέψεις των μελών της WJJF, εκδρομή στην Ακρόπολη και το μουσείο, καθώς και
με συνεντεύξεις του προέδρου και των ξένων εκπαιδευτών της
Wjjf από διάφορα ελληνικά μέσα διαδικτύου κ.α.

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετέχουν στα σεμινάρια
μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Έλληνα εκπρόσωπο της WJJF και διοργανωτή του event, Νεκτάριο Λυκιαρδόπουλο στο 6947 912702. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

5η Σχολή Εκπαιδευτών Ελληνικού Δικτύου Ζου Ζϊτσου

Με ιδιαίτερη χαρά, το Ελληνικό Δίκτυο Ζου Ζίτσου, ανακοινώνει την δημιουργία της 5ης σχολής εκπαιδευτών Ζου Ζίτσου. Η νέα σχολή η οποία ...