Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ - ΚΙΗΟΝ KARATE - με τον ΓΙΩΡΓΟ ΖΑΓΓΕΛΙΔΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ WJJF

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΖΟΥ ΖΙΤΣΟΥ – WJJF

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ:ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΒΑΣΙΚΩΝ (ΚΙΗΟΝ) – ΚΑΡΑΤΕ, ΜΕ ΤΟΝ καθγ. ΓΙΩΡΓΟ ΖΑΓΓΕΛΙΔΗ

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σεμινάριο του Ελληνικού Δικτύου Παραδοσιακού Ζου Ζϊτσου, Βασικών Τεχνικών – Καράτε, για τους σκοπούς που εξυπηρετούν το Ζου Ζίτσου, με εισηγητή τον κο Ζαγγελίδη Γιώργο απο την Θεσσαλονίκη.
Το Σεμινάριο έλαβε μέρος στην σχολή των γνωστών Καρατέκα, Κώστα Παππά και Γιώργου Μπαλωμένου, στο ΟΑΚΑ, “Arena OAKA Stadium

Ο Γιώργος Ζαγγελίδης, αναπληρωτής καθηγητής στο Α.Π.Θ. στα ΤΕΦΑΑ, τόσο με την ιδιότητα του ακαδημαϊκού, όσο και αυτή του δάσκαλου Μαχητικών Τεχνών (Καράτε, Τζούντο, Ζου Ζίτσου), εξέπληξε τα μέλη του δικτύου, με την απλότητα του, την εύστοχη γλώσσα και διδακτική διαδικασία και απέδειξε ότι και στην πράξη είναι ένας πολύ υψηλού επιπέδου δάσκαλος και άνθρωπος με εξαιρετική ποιότητα, που έχει πολλά να κληροδοτήσει στις μαχητικές τέχνες, γενικά.
Την άνοιξη θα πραγματοποιηθεί το 2ο μέρος και σκοπός του δικτύου είναι να γίνονται 4 σεμινάρια τον χρόνο με τον κο Ζαγγελίδη, ο οποίος είναι και επιστημονικός συνεργάτης του δικτύου.
Το σεμινάριο τίμησαν οι περισσότεροι από τους εκπαιδευτές του δικτύου και στη συνέχεια έγινε και η κοπή της πίττας στον Α.Σ. ΠΥΓΜΗ, στη Ν. Ιωνία.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης στην Αθήνα του κου Ζαγγελίδη, ο αρχηγός του δικτύου Νεκτάριος Λυκιαρδόπουλος μαζί του, παρευρέθηκαν και στο Πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου (ΕΦΕΟΖΖ), που έγινε στα Λιόσια στο Ολυμπιακό στάδιο της Πάλης. Μεταξύ άλλων συζήτησαν και με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας κο Πουλικίδη, σε ένα πολύ φιλικό κλίμα και τον συνεχάρησαν για την διοργάνωση.

Η WJJFHellas, πιστεύει πως έχει βάλει τα θεμέλια με ανθρώπους αξιόλογους στο τομέα του ο καθένας, για μια δυναμική υψηλή και με γνώμονα την ποιότητα προχωράει καλλιεργώντας αυτό που τελικά όλοι αγαπάνε όσοι πλαισιώνουν το δίκτυο, το Ζου Ζίτσου!

Το επόμενο μεγάλο ραντεβού του δικτύου είναι στις 17,18 και 19 Φεβρουαρίου, στο ανοικτό διεθνές 3ήμερο σεμινάριο Ζου Ζίτσου, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.
Με τιμή
Νεκτάριος Λυκιαρδόπουλος

OSS!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

5η Σχολή Εκπαιδευτών Ελληνικού Δικτύου Ζου Ζϊτσου

Με ιδιαίτερη χαρά, το Ελληνικό Δίκτυο Ζου Ζίτσου, ανακοινώνει την δημιουργία της 5ης σχολής εκπαιδευτών Ζου Ζίτσου. Η νέα σχολή η οποία ...