Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

ΙΔΡΥΣΗ ΚΛΑΔΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ JU JITSU ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΕΟΖΖ


ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΖΟΥ ΖΟΥΤΣΟΥ
WORLD JU JITSU FEDERATION – HELLAS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα 11/01/2018

Το Ελληνικό δίκτυο Ζου Ζούτσου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αναγνώριση του στυλ που καλλιεργεί τα τελευταία 6 χρόνια στην πατρίδα μας.
Η Ελληνική Φίλαθλη Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου, η οποία είναι αναγνωρισμένη από την γενική γραμματεία αθλητισμού, ανακοίνωσε επίσημα την δημιουργία τμήματος παραδοσιακού Ζου Ζίτσου, αναγνωρίζοντας το 1ο στυλ το οποίο είναι του δικτύου μας, με την 

ονομασία: GOSHIN JUTSUROBERT CLARK STYLE


Το Goshin Jutsu, αντιπροσωπεύοντας το παραδοσιακό Ζ.Ζ., μέσα από μία μοντέρνα τεχνοτροπία η οποία είναι στηριγμένη στη σύγχρονη αυτοάμυνα και βασισμένη στο syllabus, που δημιούργησε ο μεγάλος Βρετανός Soke, Robert Clark, την δεκαετία του 70, στο Liverpool. Κάτω από το Goshin Jutsu, όλα τα στυλ, τα οποία καλλιεργούν τεχνοτροπίες βασισμένες στο syllabus, του Soke Robert Clark, δύναται να ενταχθούν, εφόσον πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Ενώ οποιοδήποτε στυλ παραδοσιακού ή μοντέρνου Ζ.Ζ. μπορεί να ενταχθεί κάτω από το τμήμα – κλάδο της ΕΦΕΟΖΖ, παραδοσιακού Ζου Ζίτσου.

Υπεύθυνος του κλάδου είναι ο συνεργάτης του δικτύου και υπεύθυνος των κλάδων άθλησης της ΕΦΕΟΖΖ, αναπληρωτής καθηγητής ΑΠΘ, Γεώργιος Ζαγγελίδης.

Η επιτροπή του συστήματος Goshin Jutsu, είναι 3μελής και απαρτίζεται από:
Γεώργιο Ζαγγελίδη
Νεκτάριο Λυκιαρδόπουλο
Πάρη Κουτσαντωνόπουλο



Με 15 σωματεία, ξεκινάει την λειτουργία του ο κλάδος, που καλλιεργούν αυτή τη στιγμή το στυλ αυτό, ενώ υπάρχουν και αρκετά ακόμα τα οποία θα ενταχθούν στο κοντινό μέλλον. Αυτό δείχνει την δυναμική που έχει το δίκτυο, όπου μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα που καλλιεργείται το στυλ αυτό, κατάφερε να εξαπλωθεί σε όλη την Ελλάδα και να ενταχθεί εκει όπου πρέπει σαν γνήσιο στυλ Ju Jitsu, την ΕΦΕΟΖΖ.

Σκοπός του συστήματος, είναι η καλλιέργεια και εξάπλωση της συγκεκριμένης τεχνοτροπίας, φέρνοντας περισσότερους ενδιαφερόμενους στους κόλπους της ΕΦΕΟΖΖ, ώστε να γνωρίσουν, καλλιεργήσουν και πιστοποιηθούν στο στυλ του Soke Robert Clark.

Νεκτάριος Λυκιαρδόπουλος

Επικεφαλής Ελληνικού Δικτύου Ζου Ζούτσου – Wjjf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

INTERNATIONAL CLUB REGISTRATIONS - WJJF

 Στις 13 Νοεμβρίου δόθηκαν τα επίσημα διπλώματα - μέλους στις σχολές του Ελληνικού Δικτύου Ζου Ζίτσου, τα οποία απαρτίζουν την παγκόσμια ομο...