Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

5η Σχολή Εκπαιδευτών Ελληνικού Δικτύου Ζου Ζϊτσου

Με ιδιαίτερη χαρά, το Ελληνικό Δίκτυο Ζου Ζίτσου, ανακοινώνει την δημιουργία της 5ης σχολής εκπαιδευτών Ζου Ζίτσου.
Η νέα σχολή η οποία θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη του 2018, απευθύνεται κυρίως σχολάρχες οι οποίοι θέλουν να εντάξουν το συγκεκριμένο στυλ ΖΟυ Ζίτσου στη σχολή τους καθώς και σε νέους εκπαιδευτές που έχουν ή σκοπεύουν να ξεκινήσουν την διδακτική διαδικασία στο αντικείμενο του Ζου Ζίτσου. Φυσικά οι παλιοί εκπαιδευτές θα έχουν την ευκαιρία και αυτή τη σεζόν να συμμετέχουν στις προπονήσεις των παλαιών εκπαιδευτών, στις ημερομηνίες οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η νέα σχολή εντάσσεται καθαρά κάτω απο τον κλάδο του παραδοσιακού Ζου Ζίτσου της ΕΦΕΟΖΖ και το Goshin Jutsu - Soke Robert Clark style. Αυτό σημαίνει ότι οι υποψήφιοι εκπαιδευτές θα δίνουν εξετάσεις για τις πιστοποιήσεις του Goshin Jutsu και όχι της World Ju Jitsu Federation.

Εξετάσεις για προαγωγές εκπαιδευτών και υποψηφίων εκπαιδευτών θα πραγματοποιηθούν τέλη Οκτωβρίου.
Εκεί θα μπορούν να δώσουν εξετάσεις για τον βαθμό της Μαύρης Ζώνης 1ο Νταν, οι εκπαιδευτές οι οποίοι παρακολούθησαν τις προπονήσεις της σεζόν και αυτές που θα προγραμματιστούν μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.


Θα μπορούν να δώσουν εξετάσεις επίσης όσοι εκπαιδευτές κατέχουν την Μαύρη Ζώνη 1ο Νταν, για το 2ο Νταν, εφόσον έχει περάσει το απαραίτητο διάστημα απο το 1ο, έχουν συμμετάσχει στις προπονήσεις της σεζόν 2017- 2018, γνωρίζουν την εξεταστική ύλη και πληρούν τις προϋποθέσεις του κανονισμού του δικτύου. Τα ίδια ισχύουν και για τους παλαιότερους εκπαιδευτές που επιθυμούν και μπορούν να δώσουν εξετάσεις για τον βαθμό του 3ου Νταν.






Το syllabus για το Goshin Jutsu, έχει απολοποιηθεί πάρα πολύ σε σχέση με αυτό της Wjjf. Μέχρι την Μαύρη Ζώνη υπάρχουν όλες οι τεχνικές απο το σύστημα του Soke Robert Clark, αλλά μετά απο την Μαύρη Ζώνη η ύλη αλλάζει αρκετά και δεν είναι τόσο απαιτητική όσο αυτή της Wjjf.





Οι πιστοποιήσεις απο την World Ju Jitsu Federation, απο τη νέα σεζόν αποτελούν μια αρκετά πιο διακριτή διαδικασία και δεν απευθύνεται σε όλους απο όσους συμμετέχουν στο δίκτυο και τις δραστηριότητες του, αλλά μονάχα σε αυτούς που έμπρακτα έχουν αποδείξει ότι αξίζουν μια θέση στην Elite του Ju Jitsu και του νέου syllabus της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και απο το αρχηγείο του Λίβερπουλ.

Σύντομα θα ανακοινωθούν όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες για την σχολή και για την λειτουργία του δικτύου απο τη νέα σεζόν.





















Με τιμή
Νεκτάριος Λυκιαρδόπουλος
επικεφαλής Goshin Jutsu
National Representative World Ju Jitsu Federation - Hellas
Black Belt 5th Dan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

INTERNATIONAL CLUB REGISTRATIONS - WJJF

 Στις 13 Νοεμβρίου δόθηκαν τα επίσημα διπλώματα - μέλους στις σχολές του Ελληνικού Δικτύου Ζου Ζίτσου, τα οποία απαρτίζουν την παγκόσμια ομο...